Necessiteu tenir presència a internet?
Necessiteu un web?
Us podem ajudar!

Amb 25 anys d’experiència en disseny gràfic, estem especialitzats en comunicació gràfica: en un principi catàlegs, revistes i fullets, però últimament en el que més treballem és en webs i logotips. Per això sabem, amb coneixement de causa, que el més important és el disseny.

Des del disseny previ d’un web podem controlar-ne els elements funcionals (interfície d’usuari), les opcions estètiques (comunicació gràfica) i els factors tècnics (programació). Però saber comunicar allò que volem als nostres clients potencials és el nostre principal objectiu.

Coneixent les limitacions i les possibilitats de creixement de cada llenguatge de programació, ens permet optimitzar cada projecte i trobar les solucions més adequades en cada cas. Expliqueu-nos els vostres requeriments i us enviarem un pressupost ajustat a les vostres necessitats.

(Llegir més…)

Necessiteu altres solucions?

Potser ara
“només” necessiteu un logotip…
logotips

El logotip és la pedra angular de la imatge corporativa de qualsevol empresa. La correcta aplicació i articulació d’aquesta normativa gràfica corporativa, serà la base de l’èxit o fracàs de l’acceptació de la marca (empresa o producte).

(Llegir més…)

O potser
necessiteu un fullet o un catàleg?
fullets i catàlegs

Fins l’arribada de les noves tecnologies, de sempre, hem estat especialistes en revistes, catàlegs i fullets. Ara en diríem comunicació gràfica off-line (en contraposició de la versió web on-line), però en definitiva l’origen de la comunicació gràfica.

(Llegir més…)

Coneixeu la importància
d’un bon briefing?
briefing

Arquímedes deia allò de “doneu-me un punt de suport i mouré el món”.
A Estudi Melic diem “doneu-nos un bon briefing i tindrem mitja feina feta…” ;-)

(Llegir més…)