Hola,

En eBridge contamos con una larga experiencia en el sector gráfico y de la comunicación, así como en el desarrollo de soluciones a medida para la industria en general y el sector servicios en particular, proporcionando a nuestros clientes soluciones eficientes y rentables.

Gracias a ello, éstos se pueden centrar en el área de negocio que dominan y delegar las necesidades tecnológicas y de comunicación a eBridge.

En este primer número del newsletter les queremos mostrar un ejemplo de comunicación gráfica global aplicada a toda una línea de documentos y aplicaciones. Por eso nada mejor que un caso práctico en el que hemos estado trabajando durante el último trimestre de 2008 para Allergy Therapeutics Ibérica, un conjunto de proyectos realizados en colaboración con estudi melic.

Les recordamos que, tanto si desea hacer una promoción o campaña similar como si quiere realizar cualquier otra acción de las que hemos relacionado en los servicios de diseño y comunicación gráficos pueden contactar con nosotros haciendo clic en contacto, enviándonos un e-mail a info@e-bridge.es o bien llamándonos al teléfono 670 79 55 34.

(Por otra parte, les recordamos también que todo este material se puede visualizar en el portfolio con contenidos actualizados que hemos dispuesto en Blogger).

Los contenidos que a continuación se describen están escritos sólo en catalán. Podéis traducirlos automáticamente con Google Traductor.

quienes somos  |  servicios  |  distribuciones  |  showroom  |  contacto

13 novembre 2008

Bloc de notesPartint d'un manual d'estil realitzat a Anglaterra per a totes les marques Allergy Therapeutics d'arreu del món, se'ns ha encarregat un primer projecte bastant "simple" consistent en la realització d'un bloc de notes reticulat per repartir entre el personal del "gremi" de les alèrgies, sector al que està enfocat l'empresa.

En la portada s'ha escollit una imatge que servirà per la comunicació global de la marca a Espanya i s'ha integrat en l'estructura que proposava el manual d'estil. Es busca la imatge de marca.

Per l'interior s'ha seguit més la línia corporativa de la papereria que, tot sigui dit, estava encara en procés de realització. En el cos central s'ha marcat una retícula. I en la part inferior es mostren tres marques de productes "estrella" de la companyia.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

15 novembre 2008

CarpetaUna de les primeres coses que també hem fet (a part del bloc de notes) ha estat la carpeta.

Seguint les indicacions del manual d'estil, hem aplicat la normativa vigent i hem utilitzat les imatges genèriques, que prèviament hem seleccionat com a tals, per fer-ne aquesta aplicació concreta. Una imatge principal que serveix per donar imatge de marca de l'empresa i un conjunt d'imatges secundàries per aplicar a la contraportada i interior en l'estil gràfic marcat en la pauta. L'unica cosa que diferencia aquesta aplicació de la resta és l'interior de la carpeta.

A part del gruix atribuïble a una carpeta, se li ha donat una acabat amb plastificat laminat mate, perquè amb l'ús no deixi marques.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

25 novembre 2008

Plotters d'imatge per les oficines

Amb la intenció de donar un aire més corporativista a les oficines de l'empresa, que són bastant impersonals, s'ha plantejat aquest projecte consistent en realitzar plotters per la recepció i la sala de reunions (a part de fer-ne els bàsics de la porta, inclòs l'horari).

Així doncs, les dues primeres imatges corresponen a la recepció i les dues últimes a la sala de reunions.

Per la recepció, s'ha preparat un plotter de 5,75 x 1 m., amb el conjunt d'imatges més corporatives de l'empresa. Tot tractat amb les noves pautes del manual d'estil.

Per la sala de reunions, s'ha preparat un plotter de 5,2 x 1,5 m. amb una única imatge, i un altre de 3,8 x 1,5 m. amb un parell d'imatges però resaltant sobretot les marques de la companyia.

Tots els plotters han estat realitzats en vinil adhesiu i enganxat sobre plafons realitzats a tal efecte en les mateixes oficines.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

30 novembre 2008

Díptic vacunes antialèrgiques genèricSeguint en la línia de documents per Allergy Therapeutics (bloc de notes i carpeta) hem preparat també aquest díptic genèric indicatiu de les vacunes disponibles de l'empresa.

En aquesta ocasió, tot i mantenir la línia corporativa marcada en el manual d'estil, hem marcat una altra línia gràfica no tan corporativista com els altres elements impresos. Com a portada apareixen vàries imatges, però sempre jugant amb els grafismes reticulars.

(Aquest díptic s'ha fet pensant en la seva distribució individual i també en que ha d'anar incorporat en una carpeta més gran, junt amb un bloc de receptes en forma de talonari que relatarem en una entrada posterior).

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

05 desembre 2008

Carpeta amb talonari


Com ja he comentat en l'anterior entrada, ara ens han encarregat fer la carpeta "gran"; una carpeta amb cartronet de 2 mm de gruix, plastificada amb laminat mate, amb interior imprés, amb solapa esquerra interna i sobre de plàstic a la dreta per fer-hi entrar la contraportada d'un bloc de receptes.

En aquesta carpeta (que potser té més l'aparença d'un carpesano pel gruix de les cobertes, amb el ben entés que no conté les anelles) és on finalment apareix el díptic de les vacunes antialèrgiques. I el bloc en format talonari encolat de 3 en 3 receptes auto-copiatives: una pel laboratori, una altra per l'especialista i una altra per la farmàcia.

Ha estat un feina ben completa, amb una gran labor d'impremta per la quantitat de troquels específics, el talonari tan específic i els diferents elements que si han encabit... una bona feina.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

10 desembre 2008

Díptic Pollinex®Després de marcar les pautes corporatives pels documents genèrics de l'empresa (carpeta, bloc de notes i carpeta amb talonari) i després d'entrar en una nova línia de comunicació gràfica amb el díptic genèric per les vacunes antialèrgiques, encarem un nou projecte que ha de trencar amb tot l'anterior.

Es tracte d'un nou "model" que ha de ser específic per la marca de vacunes que vol vendre: Pollinex®. Per tal d'intentar ser corporativista en la mida del possible, s'ha definit el verd de la marca com a color base. Les tipografies, per altra banda, sí han conservat la línia corporativa de l'empresa, utilitzant la famíla Dax pels titulars i l'Helvetica pels continguts.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]

  


  

17 desembre 2008

Planning Pollinex® 2009

Aprofitant que s'acosta un any nou i que ja hem treballat el díptic de la vacuna Pollinex®, el següent repte ha estat el planning per 2009. I un planning tamany póster (740 x 510 mm).

Hem partit d'un planning ja estructurat per Allergy Therapeutics a Alemanya (Bencard® Allergie), però les necessitats específiques a la zona fan que la comunicació sigui específica.

[ Projecte realitzat en col·laboració amb estudi melic ]